برگزاری آزمون آمادگی جسمانی دانشجویان خانم و آقا جدید الورود رشته فوریت های پزشکی

نیشابور

رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری آزمون آمادگی

جسمانی دانشجویان خانم و آقا جدید الورود رشته فوریت های پزشکی خبر داد.

"مجید فرح نیا" رئیس اداره تربیت بدنی ضمن اعلام این خبر گفت:

آزمون عملی رشته فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی دوره

کاردانی سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در دو روز متوالی روزهای

یکشنبه و دوشنبه ۲۰ و ۲۱ مهر ماه ۹۹ در سالن ورزشی انقلاب

برگزار گردید.

رئیس اداره تربیت بدنی با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار در این رشته دانشجوی زن نیز پذیرفته می‌شود اذعان داشت: از بین ۴۶ نفر داوطلب، ۸ نفر خانم حضور داشتند که آزمون این گروه توسط استاد "دینا دهنوی" و با همکاری کارشناسان اداره تربیت بدنی "مرضیه نعمتی" و "نفیسه خدابخشی" انجام شد.

وی افزود: آزمون 38 نفر داوطلب آقا نیز توسط رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده و با همکاری "انصاریان" و "درودی" برگزار شد.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: داشتن سلامت جسمانی و تأیید سلامت جسمانی جهت امداد رسانی سریع و صحیح، از جمله شرایط لازم پذیرش رشته  فوریت‌های پزشکی است و اسامی داوطلبان پس ازموفقیت دراین آزمون به سازمان سنجش اعلام  و بر اساس تراز و رتبه کنکور طبقه بندی گردیده و نتایج نهایی از این سازمان اعلام می گردد.