اختصاص ۱۲ باشگاه آمادگی جسمانی برای فعالیت‌های ورزشی کارکنان و اساتید

نیشابور

با هدف افزایش مشارکت در فعالیت‌های ورزشی و همچنین جلوگیری از فقر حرکتی

و سلامت جسمانی کارکنان و اساتید آقا و خانم در دانشکده علوم پزشکی نیشابور،

اداره تربیت بدنی اقدام به انعقاد قرارداد با ۱۲ باشگاه ورزشی جهت فعالیت‌های ورزشی

نموده است.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از اختصاص ۱۲ باشگاه آمادگی جسمانی جهت فعالیت‌های ورزشی کارکنان و اساتید خانم و آقا خبر داد.

مجید فرح‌نیا با اعلام این خبر گفت: با هدف افزایش مشارکت در فعالیت‌های ورزشی و همچنین جلوگیری از فقر حرکتی و سلامت جسمانی کارکنان و اساتید آقا و خانم دانشکده، اداره تربیت‌بدنی دانشکده اقدام به انعقاد قرارداد با ۱۲ باشگاه ورزشی جهت فعالیت‌های ورزشی نموده است.

وی تصریح کرد: از این تعداد ۷ باشگاه ویژه فعالیت‌های ورزشی بانوان و ۵ باشگاه ویژه فعالیت‌های ورزشی آقایان می‌باشد که در رشته‌های آمادگی جسمانی، بدن‌سازی، پیلاتس، کراسفیت، TRX و ایروبیک مشغول به فعالیت می‌باشند.

وی با اشاره به این موضوع که خوشبختانه تاکنون هیچ آماری مبنی بر ابتلا به کرونا در باشگاه‌های ورزشی شهرستان گزارش نشده افزود: این باشگاه‌ها همگی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی مشغول به فعالیت هستند و با تعامل صورت گرفته پرسنل دانشکده می‌توانند با تخفیف بسیار خوب به صورت نیمه‌بها از این باشگاه‌ها استفاده نمایند.

جهت سهولت دریافت معرفی‌نامه استفاده از باشگاه، همکاران می‌توانند با مراجعه به رابطین ورزشی در معاونت‌ها و مراکز دانشکده، معرفی‌نامه استفاده از باشگاه ورزشی مورد نظر خود را دریافت نمایند.

وی اظهار امیدواری کرد از آنجا که یکی از دغدغه‌های مهم پرسنل در استفاده از باشگاه‌های ورزشی، سهولت دسترسی به باشگاه می‌باشد در آینده نزدیک با افزایش تعداد باشگاه‌های در نظر گرفته شده استاندارد در مناطق مختلف شهرستان، علاوه بر افزایش سرانه فضای ورزشی، شاهد حضور بیشتر پرسنل در باشگاه‌های ورزشی باشیم.

دانلود لیست رابطین ورزشی دانشکده

لیست باشگاه های ورزشی کارکنان خانم