اداره ورزش‌های همگانی وزارت بهداشت اعلام کرد؛

برگزاری همایش ورزش های همگانی مجازی دانشجویان در مهر و آبان ماه سال جاری

نیشابور

همایش ورزش های همگانی مجازی دانشجویان در دوره اول در رشته های طناب زنی، روپایی و آمادگی جسمانی و در دوره دوم در رشته های لیوان چینی، هدف زنی والیبال و فریزبی برگزار خواهد شد. علاقه مندان برای شرکت در

رشته های دوره اول بایستی تا ۱۶ مهر ماه سال جاری و در رشته های دوره دوم تا ۱۵ آبان ماه سال جاری ثبت نام کنند.

اداره ورزش‌های همگانی وزارت بهداشت از برگزاری همایش ورزش های همگانی مجازی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور به تفکیک جنسیت (دختر و پسر) در ماه های مهر و آبان سال جاری در دو دوره زمانی خبر داد.

همایش ورزش های همگانی مجازی دانشجویان در رشته های طناب زنی، روپایی، آمادگی جسمانی، لیوان چینی، هدف زنی والیبال و فریزبی برگزار خواهد شد.

دوره اول این همایش، شامل رشته های طناب زنی، روپایی و آمادگی جسمانی است و دوره دوم دررشته های لیوان چینی، هدف زنی والیبال و فریزبی برگزار می گردد.

علاقه مندان برای شرکت در رشته های دوره اول بایستی تا ۱۶ مهر ماه سال جاری و در رشته های دوره دوم تا ۱۵ آبان ماه سال جاری ثبت نام کنند و زمان ارسال فیلم شرکت کنندگان در دوره اول از روز شنبه، ۲۶ مهر ماه، تا روز چهارشنبه، ۳۰ مهر ماه سال جاری، و در دوره دوم از روز شنبه، ۲۴ آبان ماه، تا چهارشنبه، ۲۸ آبان ماه سال جاری، خواهد بود.

دانشجویان علاقه مند می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به صورت حضوری به اداره تربیت بدنی دانشکده مراجعه کنند یا از طریق تماس

با شماره ۴۲۶۳۲۴۷۰-۰۵۱، داخلی ۱۱۷ و ۱۰۹ همچنین شماره واتساپ ۰۹۰۵۵۹۶۸۷۳۹ اقدام کنند.

شرایط شرکت درهمایش ورزش های همگانی مجازی دانشجویان به شرح ذیل است:

* هر دانشجو می‌تواند تنها در یک رشته ورزشی شرکت نماید.

پس از تکمیل ثبت نام ، کلیه ورزشکاران در گروه های مجازی رشته های ورزشی تخصصی خود تحت نظارت روسای محترم انجمن ها و مسئولین محترم فنی قرار خواهند گرفت.

* در رشته های ورزشی آفلاین هر ورزشکار شرکت کننده حق ارسال تنها یک فیلم از مهارت انجام شده را دارد و دریافت فیلم ها تنها در بازه زمانی مشخص شده پذیرفته خواهد شد.

* فیلم هایی که مطابق با ضوابط تعیین شده نباشد مورد قضاوت و داوری قرار نخواهد گرفت .

* دانشجویانی که در این مسابقات مجازی شرکت نمایند، می توانند در المپیاد ورزش های همگانی سال جاری نیز شرکت نمایند.

* به دانشجویانی که موفق به کسب مقام شوند جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

* از دانشگاه هایی که بیشترین مشارکت دانشجویی را در این مسابقات داشته باشند، به صورت ویژه تقدیر به عمل خواهد آمد.

دستورالعمل همایش مجازی آمادگی جسمانی پسران

دستورالعمل همایش مجازی آمادگی جسمانی دختران